Cautare

17082 de rezultate pentru "capusu mare" (7.81 secunde)
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
Toate acestea vin pe fondul unei crize economice puternic resimtita de romani dar si intr-o perioada in care locurile de munca sunt tot mai putine, profesorii sunt amenintati cu somajul, iar batranii nu pot spera la o pensie mai mare. ... A urmat vestea unui impozit mai mare.
euro fara TVA, aceasta fiind cea mai mare investitie demarata de stat in sectorul constructiilor civile anul acesta.
A doua componenta importanta o reprezinta tot cam cinci milioane de hectare, care sunt la gospodariile mici si care constituie o mare problema sociala.
Romania este pe cale sa devina un paradis al energiei eoliene Romania are in prezent cel mai mare parc eolian de uscat din Europa. ... Aceste intarzieri sunt o mare problema pentru potentialii investitori care doresc sa sprijine parcurile eoliene.
Proprietarii de masini vor primi diferenta din taxa auto doar dupa ce statul compenseaza cu datorii Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
"Pot sa spun ca numarul celor care doresc sa faca fitness sau culturism pare mare la prima vedere, dar a scazut comparativ cu anii ’90, cand veneau la Cercul Militar, unde aveam sala pe vremea aceea.
De multe ori insa, targetul unei campanii poate fi gasit pe site-uri, care, desi sunt mult mai mici decat marile portaluri, au o concentrare mare, uneori aproape de unanimitate, de utilizatori potential interesati de produsul sau serviciul respectiv.
Ea detine cea mai mare orga din Europa, cu 4.000 de tuburi, precum si cel mai mare clopot din Romania (6,3 tone). ... • Al doilea cel mai mare ghetar subteran se afla la Scarisoara, Muntii Bihor;
Imparatul Licinius, dupa ce in anul 313 a semnat impreuna cu Sfantul Constantin cel Mare, cumnatul sau, Edictul de la Mediolanum (Milano de astazi), prin care se acorda libertate religioasa crestinilor, a pornit o prigoana impotriva crestinilor din partea de rasarit a Imperiului Roman, in urma unui conflict de interese cu augustul Occidentului.
Teatrul cel Mare, bombardat din greseala la 24 august 1944 O cladire eleganta a fost facuta una cu pamantul la scurt timp dupa ce a fost "victima" bombardamentelor asupra Capitalei in 1944.
Surse ramase anonime afirma ca implicarea romanilor in furtul tablourilor de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam este o inscenare pusa la cale de servicii. ... A fost, de fapt, o foarte mare farsa facuta de Aliati inamicilor pentru a-i pacali cu privire la tinta invaziei de pe continent.
• Astronomii de la University of Notre Dame, SUA, cei care au facut descoperirea, au utilizat o tehnica numita "micro-lentila gravitationala", observand trecerea unei perechi de obiecte spatiale (cel mai mare aflandu-se in planul mai apropiat fata de observatorul de pe Terra), prin fata unei stele;
Ciocolata, pestele gras, fructele rosii, fructele de mare, ficatul, combustibil pentru buna functionare a neuronilor Ciocolata. ... Fructe de mare.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
Trebuie luati in calcul si alti factori cum sunt circumferinta abdominala mare, fumatul, hipertensiunea arteriala si nivelul crescut al colesterolului in sange. In cazul barbatilor o circumferinta abdominala mai mare de 101,6 cm, iar la femei o circumferinta de 88,9 cm este considerata un factor de risc.
google-analytics.com